top of page

Nedenfor har vi beskrevet de vilkår, der skal sikre en god oplevelse for dig, os og alle som bruger og bor ved havnen. God læsning.  

 • Ansvar:
  - Lejeren påtager sig det fulde ansvar og kan stilles til ansvar, hvis tømmerflåde, shelter og udstyr ikke tilbageleveres i samme stand som ved udlejningens start.
  - Aldersgrænsen for lejeren er 18 år.
  - I tilfælde af større skader på tømmerflåde, shelter eller andet udstyr er lejer forpligtet til at betale en selvrisiko på op til DKK 4.000.
  - Al ophold på tømmerflåderne er under eget ansvar, og Cph Raft Entertainment kan ikke stilles til ansvar for skader på personer eller personlige ejendele.

 • Toilet, faciliteter og god opførsel:
  - Toilet: Havnen er ikke et toilet - hverken til "nr. 1" eller "nr. 2". Der er et felttoilet på Det Flydende Shelter, som man folder ud og isætter en pose, som man tager med sig ved hjemrejse. Begge typer af poser vil være til rådighed. Derudover er der et almindeligt kundetoilet på Circle K 200 meter Sydvest. Adfærd som ikke respekterer dette tolereres ikke, og det vil påvirke projektets fremtid.
  - Mad: Der må tilberedes mad på stenflisen på gulvet, for at beskytte træet mod varme og madfedt. Trangia og gasgrill er tilladt. Det er ikke tilladt at anvende kulgrill.
  - Alkohol: Det Flydende Shelter er ikke et fartøj, så der er ikke en promillegrænse som ved andre båd/bil. Dog er god og rolig opførsel en nødvendighed for at projektet kan fungere i havnen blandt naboer og andre brugere.-
  Musik: Det er ikke tilladt medbringe højtalere på Det Flydende Shelter. Lydbølger rejser længere over vand end man tror, og det er vigtigt at naboer respekteres.

  - Fest: Det Flydende Shelter er ikke en terrasse, man må holde højlydt fest på, da det vil være til gene for naboerne.
  - Affald: Der må ikke smides affald i vandet.
  - Husdyr: Det er tilladt at medbringe husdyr op til en mellemstor hund i størrelse, såfremt der ryddes op efter den.​
  - Badning: Der må ikke bades og svømmes uden for Københavns havn badezoner og havnebade. Mere info findes på https://www.kk.dk/artikel/havnebade-og-badezoner

 • Tømmerflåde, kapacitet og service:
  - Det Flydende Shelter måler 4 x 6 meter, og er indrettet med et naturshelter med plads til 4 personer inkl. bagage, og et indhegnet soldæk. 
  - Det Flydende Shelter er forankret til et fast punkt og kan ikke sejl.
  - En booking varer fra kl. 13.00 til kl. 12.00 næste dag. Lejer kan checke ind efter kl. 13.00 og skal checke ud senest kl. 12.00 næste dag.  
  - Der vil ikke være personale fra Cph Raft Entertainment på Det Flydende Shelter under opholdet.

  - Pris for en overnatning er 600 DKK i hverdagene mandag - fredag og søndag til mandag og 750 DKK i weekenden fredag - søndag samt i helligdage og ferier.

 • Placering og transport til Det Flydende Shelter:
  - Det Flydende Shelter er forankret i vandet ud for Frederikskaj 8, 2450 København SV.
  - Det Flydende Shelter kan ikke tilgås fra land. Lejer er selv ansvarlig for transport.

 • Sikkerhed på Det Flydende Shelter:
  - Der er redningsveste ombord til fire personer samt en førstehjælpskasse.
  - Man må ikke overnatte eller opholde sig i længere tid alene på Det Flydende Shelter. Dette er hensyn til vores gæsters sikkerhed, da der skal være minimum én person til at ringe efter hjælp, hvis en nødsituation opstår.  
  - På væggen i sheltret er der opsat en manual til at håndtere nødsituationer og der er monteret på væggen en håndholdt pulverslukker som kan anvendes i tilfælde af brand.​

 • Øvrige vilkår:
  - Udlejer kan til enhver tid nægte eller afbryde udlejning, hvis det skønnes, at det er uforsvarligt at udleje, eller hvis ovenstående regler ikke overholdes.
  - Tømmerflåderne må ikke anvendes til kommercielt brug uden tilladelse fra Cph Raft Entertainment.
  - Alle priser er inkl. moms.
  - Vi modtager dankort, visa, mastercard, American Express kredit og debit kort.
  - Det fulde beløb for de valgte oplevelser/varer trækkes forud, ligeså snart købet gennemføres. Det er dog muligt at afbestille, hvilket du kan læse mere om under afbestillingspolitik.

   

 • Afbestillingspolitik:
  Pkt 1: Send afbestilling til info@cphraft.com med den e-mail som blev anvendt til at foretage reservationen og oplys reservationsnummer.
  Pkt 2: Afbestilles der senest 72 timer (3 dage) før reservationen starter, refunderes hele beløbet minus et administrationgebyr på 50 DKK.
  Pkt 3: Afbestilles der mindre end 72 timer (3 dage) før reservationen starter, refunderes pengene ikke.
  - Pkt 4: Har man købt en afbestillingsforsikring refunderes hele beløbet minus et administrationsgebyr på 50 DKK, hvis man afbestiller mindre end 72 timer (3 dage) til at reservationen starter.
  - Pkt 5: En reservation kan ombookes gratis, såfremt det anmodes senest 72 timer (3 dage) før reservationen starter. Send til info@cphraft.com med den e-mail som blev anvendt til at foretage reservationen og oplys reservationsnummer. En eventuel prisdifference opkræves eller tilbagebetales.

bottom of page