Daniel

 

Direktør 

Daniel har ansvar for strategi og salg. Han elsker også at finde på nye idéer og projekter, så vi forbliver relevante, og han er altid åben for nye partnerskaber.

Daniel@cphraft.com 

Fredrik

Marketingchef

Fredrik er vores marketing-, presse- og SoMe ninja. Han spreder budksabet, og fortæller den gode historie. Har du hørt om os, er den nok på hans kappe.

Fredrik@cphraft.com 

Rune

Teknologi- og sikkerhedschef

 

Rune er vores techie, der sørger for at alt går sikkert, smart og fornuftigt til. Han sørger for at vi er en moderne teknologisk virksomhed med fokus på bæredygtighed.

 

Rune@cphraft.com 

Alex

Produkt- og Logistikchef

Alex er produktudvikleren, der omsætter idéerne på tegnebrættet til rigtige tømmerflåder. Ved events er han manden med overblikket, der sørger for at alt falder i hak.

Alex@cphraft.com 

Ansvar

 Vi tager ansvar ved, at vores produkter og projekter først og fremmest skabes ud for rammer, der skaber sikkerhed og tryghed. Dernæst tager vi ansvar ved hjælp af en bæredygtig model, hvor vi anvender partnerskaber og ny teknologi der passer på naturen i havneområderne. 

Fællesskab

Vi arbejder med fællesskab ved at inkludere borgere, aktører og erhvervsdrivende, fordi vi ved, at flere hjerner tænker bedre end én, og fordi projekter kan løftes højere i fællesskab. 

Gensidig værdi

Fordi et partnerskab er bedst, når begge vinder på det, arbejder vi altid med gensidig værdi, både når det er et partnerskab med en virksomhed, og når det er et partnerskab med naturen. 

Vi iværksatte Det Flydende Shelter for at gøre vandet mere tilgængeligt for byens borgere og turister, som skulle kunne booke en overnatning på vandet med plads til fire personer. Første testperiode blev iværksat i samarbejde med Sharing Copenhagen, By & Havn og Refshaleøens Ejendomsselskab. 

Projektet ville kunne lade sig gøre uden disse tre partnere. En stor tak til dem.

En særlig tak skal lyde til Seniorrådgiver i Sharing Copenhagen, Jacob Hartmann, for at tro på os og på projektet og guide os i svære tider. 

Sharing Copenhagen har støttet projektet økonomisk i første og anden testperiode. 

sharing_logo_fremtid.jpg
398.png
Logo kbh k.png
download.png

Ja, det har vi også spurgt os selv et par gange i processen, men svaret er virkeligheden ret enkelt:

 

Vi er bidt af at flytte oplevelser og aktiviteter - der er velkendt på land - ud på vandet. Og via nye, sikre og mindeværdige oplevelser vil vi vise potentialet i Københavns havn, og samtidig inspirere andre til at tænke skævt og innovativt. Vi vil vise, hvad der er muligt i vore dage, og har man en vision og et ønske, skal man gå benhårdt efter det.

Hele verden skriger på forandring og nye tiltag, og samtidig er FNs Verdensmål i dag på alles læber. Det Flydende Shelter er vores bud på at tænke nyt. Ved at fortælle den gode historie om et shelter på vandet, er der måske en sandsynlighed for, at der bliver lyttet til de spørgsmål, vi samtidig stiller:

 

Kan vi tilbyde oplevelser i nærmiljøet, så vi reducerer brændstof til udenlandsrejser?

 

Hvad gør vi i en verden med stigende vandstande, forurenet vand, spild ved madproduktion og efterspørgsel på CO2-neutrale energikilder? Kan Det Flydende Shelter været en del af løsningen?

 

FN her defineret mange Verdensmål, og hvilke taler vi så ind i? Sandheden er, at vi ikke ved det endnu, men vi er igang med at undersøge det, og projektet udvikler sig sammen med dig. 

Raft Black.png
Verdensmaals-hjul-gennemsigtig-RGB.png